INAGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE JAUME CABRER

 

El passat dia 12 de febrer es va realitzar l’exposició fotogràfica de Jaume Cabrer amb el títol «colors en calma», a la galeria d’art de l’Associació Cultural S’Agrícola de Manacor. La presentació de l’acte va anar a càrrec de la que subscriu i del president de l’entitat Llorenç Femenias. 

Jaume Cabrer ha realitzat exposicions a la nostra illa de Mallorca i ha guanyat nombrosos premis com el «Serra de Tramuntana»  de Sant Feliu de Llubí en dues ocasions i el del certamen «Mare». Les seves fotografies tenen la mar com a tema principal des que va descobrir amb la seva càmera tot el seu potencial; en Jaume manté una màgia molt especial amb la mar i les panoràmiques de la nostra illa on cada una de les seves captures és única i impossible de repetir. 

Sens dubte el fet d’haver nascut a Mallorca ha influït enormement en la seva obra on les seves panoràmiques desprenen una profunditat infinita des de les primeres pedres fins l’horitzó  amb la seva màxima nitidesa amb una gran sensació d’immersió dins la natura.

 Estic convençuda que experimentar la naturalesa ens ofereix la possibilitat de tenir una trobada harmònica amb nosaltres mateixos per la qual cosa és molt gratificant contemplar les pintures de Jaume Cabrer al qual donam la nostra enhorabona

                                                      Ana Mascaró,   Assessora d’Art