CONFERÈNCIA SOBRE LES CONSEQÜÈNCIES DE LA GUERRA D’UCRAÏNA

 El proper dimecres dia 13 d’abril a les 20 hores tendrem a S’Agrícola una interessant conferència titulada «Europa davant la guerra a Ucraïna: crisi de refugiats i conseqüències geopolítiques» a càrrec de dos joves politòlegs amb arrels manacorines: en Carles López Picó i en Willy Bezzina Sánchez Barcaiztegui. 

En Carles López ha cursat el doble grau en Dret i Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra així com el màster en Dret Constitucional a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo i actualment és President de «Plataforma de Infancia». 

En Willy Bezzina ha estudiat també Ciències Polítiques i de l’Administració a  la Universitat Pompeu Fabra i ha cursat el màster en Marquéting Polític a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment treballa com a assessor al Govern de les Illes Balears.

Des de l’Associació Cultural S’Agrícola continuam amb la nostra política d’oferir xerrades de temes d’actualitat així com també donar veu a joves del nostre poble que destaquin en àmbits acadèmics i laborals.