EXPOSICIÓ DE BRUNO FREREJEAN

 

El proper dissabte di 9 d’abril a les 19 hores tendrà lloc a l’Associació Cultural S’Agrícola la inauguració de l’exposició fotogràfica de l’artista Bruno Frerejean titulada «Salidas suaves». 

Bruno Frerejean, nascut i educat a França, és un gran professional de la fotografia avalat per una gran trajectòria internacional. Per ell el millor per inspirar-se és posar-se a fer fotos amb el seu ull crític i la seva ment inquieta i creativa ja que per ell la càmera és una via d’expressió i comunicació creativa que se surt dels mètodes convencionals tota vegada que pensa que amb una imatge es poden dir moltes coses i ho fa amb una mestria inigualable.  El seu estil es basa amb imatges amb una tècnica anomenada doble exposició que consisteix amb prendre dues fotos diferents superposades creant un efecte i una realitat diferent la qual cosa representa una tècnica molt nova.

 Frerejean va realitzar la seva primera exposició artística acadèmica a Lille ( França ) amb Laurent Breillat i Anne Laure Jacquart. No obstant va cercar les seves arrels considerant-se autodidacta; sempre ha estat un innovador de la fotografia agradant-li també treballar les fotos en blanc i negre.

 Ha realitzat exposicions a Espanya (Madrid i Barcelona), Suïssa, Suècia, Marroc, Alemanya i França; i també naturalment a Mallorca a llocs com la Fundació López Fuseya.

 Ara ens presenta la seva obra a S’Agrícola, Des d’aquest espai estau tots convidats a la inauguració d’aquesta gran exposició que podrà ser visitada fins dia 25 d’abril.

 

                                     Ana Mascaró, assessora cultural