PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE LA FUNDACIÓ TROBADA

    El proper dissabte dia 3 de desembre a les 19 hores tendrà lloc a la sala de l’Associació Cultural s’Agrícola la presentació del llibre «Batecs de l’Alberg» mitjançant el qual la Fundació Trobada commemorarà el 30è aniversari de la posada en marxa del seu alberg de persones sense sostre de Manacor.

A l’acte intervendran Noèlia Hernández Garcia, directora de la Fundació Trobada i José Leoncio Garcia Mallada, coordinador de l’equip de redacció del llibre, el qual interpretarà unes quantes peces al piano.

La idea d’aquesta publicació no és tractar qüestions referents a la problemàtica de les persones sense llar, més bé cada article és una anècdota de la vida de l’alberg, per la qual cosa si s’hagués de subtitular el llibre, podria dir-se «noticiari o anecdotari de l’Alberg». El seu títol «Batecs de l’Alberg» vol significar per tots els integrants de la Fundació, patrons, professionals, voluntaris i els mateixos usuaris, el caràcter familiar del centre: cada esdeveniment, notícia, contratemps, desgràcia, alegria o tristesa ha estat un batec del cor de l’alberg que l’han sentit tots els membres com un sol cos.