Actes en recordança de Joan Riera Ferrari

 

Aquesta Setmana, l’Associació Cultural Riera Ferrari, ha duit a terme a les dependències de s’Agrícola una sèrie d’actes  de recordança pel nostre amic, soci i A d’Or Joan Riera Ferrari.

Al mateix temps, a cada acte s’ha convidat als assistents a visitar la sala Riera Ferrari, on hi ha una exposició permanent d’obres seves.

Aquest primer memorial, consistia amb una exposició de 60 retrats de Riera Ferrari, que s'inaugurar dimarts dia 2 de maig i que va esser comisariada pel fotograf Joan Servera, les fotografies exposades eren de Toni Catany, Dieter Kubli, Anna Causi, Pep Blau, Bartomeu Matamalas, Marc Rigo, Curro Viera, Joan Servera i Ana Perelló. Intervengueren Maria Magdalena Gelaber, en nom de l'Associacío Cultural Riera Ferrari, Mari Rosa Rosselló, en nom dels hereus, Joan Servera,   va explicar les diferents fotografies que estaven exposades, i va cloure els parlaments el President de S'Agrícola LLorenç Femenies.

  Llavors una conferència sobre la primera pintura de Ferrari a càrrec de Isabel Maria Riera Oliver (que es va haver d’ajornar per una indisposició de la conferenciant) i dijous dia 4, hi va haver un concert poètic de Miquel Àngel Riera Nadal, extrets dels diferents llibres de poemes que formaven part de la Biblioteca particular de  Riera Ferrari, i que els hereus varen donar a la l’IES Mossèn Alcover i que es troba íntegrament exposada a la Biblioteca Miquel Àngel Riera Nadal.

    Aquest darrer acte,  va contar amb intervencions musicals d’Andreu Riera, i les lectures poètiques anaren a cura de Maria Magdalena Gelabert i Miquel Mestre.

    A part de les diferents lectures de poemes, es llegiren cada una de les dedicatòries que

Riera Nadal feia dels seus llibres cap al pintor.

Per acabar, es va fer un brindis al record del nostre anyorat Joan Riera Ferrari