TERCER ACTE DEL II CICLE DE POESIA DE S’AGRÍCOLA

          Dimecres, dia 17, a la Sala d’Actes de s’Agrícola i com a cloenda de les Festes de Sant Isidre de s’Agrícola, va tenir lloc una trobada poètica molt interessant i amb la presència d’un nombrós i selecte públic. Intervengueren en l’acte Àngels Cardona Palmer, que presentava el seu darrer poemari, Carnals, som (la passió amorosa, el desig, la sexualitat...); Miquel Mestre Genovart, amb el seu recentíssim Fills de la tribu (un subtil inventari de més de cinquanta anys d’expressió poètica), i Miquel Àngel Lladó Ribas, que presentava Sota l’esqueix de la tanyada (el terrible dolor per la pèrdua d’un fill i el consol de mantenir-lo sempre en present). Organitzà i moderà l’acte Maria Magdalena Gelabert.

         Després d’una brevíssima nota biogràfica dels tres poetes i una erudita explicació de l’estructura dels tres poemaris presentats, Magdalena Gelabert passà la paraula als poetes, que ens explicaren la intenció i el significat del seu treball i ens llegiren un poema propi i un altre de cada un dels seus respectius companys. Magdalena es va afegir  a la lectura amb una selecció pròpia de les tres obres presentades aconseguint fer entre tots quatre una magnífica i entranyable mostra de poesia de primera qualitat.

Una interessant vetlada que, segons explicà Magdalena Gelabert, tendrà continuació durant el proper cercle cultural de s’Agrícola.