CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2023 A S'AGRÍCOLA. Deborah Monserrat & Álvaro Chaves.

           El passat diumenge, dia 26 de novembre, a les 7 de l'horabaixa, es va celebrar a  s'Agrícola un interessant concert de commemoració de Santa Cecília, patrona dels músics. En aquesta ocasió, el concert va anar a càrrec del duet Caprice, format per la pianista Deborah Monserrat i el tenor Álvaro Chaves.

Anotem aquí que Deborah Monserrat és titulada superior de Piano i de Llenguatge Musical al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, i que Álvaro Chaves té el Grau Superior de música, especialitat en veu, al Conservatori Superior de les Illes Balears. Ambdós músics gaudeixen ja d’una gran experiència i un notable prestigi musical.

         El duet Caprice ens va oferir un concert líric molt variat i amb un punt d’informalitat molt d’agrair, durant el qual van barrejar les peces líriques més destacades i conegudes (Nessun Dorma, Una furtiva lágrima...), amb les cançons més mítiques (My Way, O Sole mio, Caruso...), que solen interpretar els tenors lírics.

         Degut a no disposar de programa de mà, Álvaro Chaves, el tenor, anava explicant al públic assistent cada una de les peces que interpretaven adornant les explicacions amb didàctiques i, a vegades, divertides anècdotes.

La potent i suggestiva veu d’Alvaro Chávez, eficaçment ressaltada per la pianista Deborah Montserrat (que en els obligats intervals de descans del tenor va interpretar en solitari Chopin i Beethoven), va despertar el constant entusiasme del públic, que aplaudia els impressionants finals vocals de les àries operístiques.

Els dos músics, induïts per la sincera entrega del públic, hagueren de fer fins a tres bisos. L’acte es va tancar amb la repetició del celebèrrim tema «O sole mio».

Una vetlada de commemoració musical de gran qualitat organitzada per L’associació Cultural s’Agrícola.