CONCERT DE SANTA CECÍLIA A S’AGRÍCOLA

Com cada mes de novembre l’Associació Cultural s’Agrícola organitza un concert per commemorar la festa de Santa Cecília, patrona dels músics. El concert d’aquest any tendrà lloc diumenge dia 26 de novembre a les 19 hores i comptarà amb el duet Caprice format per la pianista Deborah Monserrat i el tenor Álvaro Chaves.

Caprice és un duet que ofereix un concert líric crossover que engloba les peces líriques més destacades i conegudes (Nessun Dorma, Una furtiva lágrima...), les cançons més mítiques (My Way, O Sole mio...) i també una selecció de peces de Teatre Musical de Broadway.

El concert anirà sent explicat pel tenor per tal d’apropar el coneixement musical al públic assistent amb el relat d’anècdotes i descripció de les escenes.

Deborah Monserrat és titulada superior de Piano i de Llenguatge Musical al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. Ha format part de diferents formacions de cambra i també ha cultivat les arts escèniques, sent directora musical de la companyia Il·lusions Teatre.

Álvaro Chaves té el Grau Superior de música especialitat en veu al Conservatori Superior de les Illes Balears. Ha estat tenor solista en la Simfonia 9 de Beethoven, Missa de la coronació de Mozart o el Messies de Händel. També ha treballat en musicals i ha   participat amb el Cor del Gran Teatre del Liceu i  els Cors del Teatre Principal de Palma.