Conferència de Toni Gomila titulada "La professió d'actor, llums i ombres".

       Dimecres, 22 de novembre de 2023 ales 20h, la sala d'actes de l'Associació Cultural S'agrícola es va omplir de gom a gom per escoltar la conferència de Toni Gomila titulada "La professió d'actor, llums i ombres". 

      Després de les paraules de benvinguda del president, Llorenç Femenias i de la presentació de M. Magdalena Gelabert, que lloà la intel·ligència i la manacorinitat del convidat, s'inicià la xerrada. 

      Toni Gomila, és ben conegut per la seva trajectòria teatral, tant des de la perspectiva de la representació com de la gestió de diversos espais, grups i companyies. També és molt destacada la seva feina televisiva que l'ha duit a convertir-se en un referent entre el públic illenc.

       Gomila explicà la seva carrera personal, els premis rebuts i la importància de cada passa que es fa en el camí de les Arts Escèniques. Amb el seu do natural i la intel·ligència que el caracteritza, Toni Gomila mantingué el públic en constant expectativa i comunicà de manera excel·lent quina és la realitat del seu camp professional.

      Amb aquesta conferència s'inicia el cicle Llums i ombres que pretén posar damunt la taula grans figures de la vida manacorina des de la perspectiva humana i professional.