Cicle de conferències: “llums i ombres”: LLorenç Brunet Nicolau, arquitecte.

 

Divendres dia 15 de març a les 20 hs, tindrem una nova aportació d’una persona que dintre del Cicle de conferències: llums i ombres”, en explicarà els aspectes positius i altres no tant, sobre una professió, en aquest cas la d’Arquitecte, i la persona que ens oferirà aquesta xerrada/conferència serà el manacorí Llorenç Brunet Nicolau.

Tot i que Llorenç Brunet es un dels arquitectes més coneguts i valorats de Manacor, vos farem un tast del seu currículum.

Nascut a Manacor (1971) és arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallés des del 1996. El 2004 funda l’estudi LLORENÇ BRUNET I ASSOCIATS, S.L. que, des d'aleshores ençà, treballa de manera exigent i rigorosa, la qual cosa es demostra a través dels premis rebuts com per exemple: Primer premi per la re-estructuració de l’Hipòdrom Son Pardo de Palma,  Accèssit al concurs d’un geriàtric a Ciutadella, Finalista al concurs d’una escola infantil i primària a Puigpunyent, Segon premi a l’ampliació de l’hospital de Manacor, Primer premi al local social de gent gran de Manacor, Finalista al concurs de remodelació de la plaça i mercat de Pere Garau, Finalista al concurs de millor obra construïda de les Illes Balears (2007-2010) per un habitatge aïllat, Primer premi del nou aquarterament d'Úbeda, entre d'altres.

Des del maig de 2007 és vocal de la junta de Mallorca del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears (a les àrees de Patrimoni i Bioclimàtica).   És membre COAIB de la Comissió de Centre Històric i Catàleg de la ciutat de Palma, membre COAIB de la Ponència de Patrimoni del Consell Insular de Mallorca i membre COAIB per la modificació del PGOU del municipi d’Inca. Ha publicat nombrosos articles sobre arquitectura bioclimàtica i urbanisme i ha impartit conferències sobre rehabilitació d’edificis, model de ciutat i arquitectura bioclimàtica.

El Sr. Llorenç Brunet Nicolau compartirà amb el públic assistent la seva experiència com a arquitecte tot fent balanç dels diferents aspectes que caracteritzen aquesta tasca.