PRESENTACIÓ DEL PROJECTE EDICIONS ARTESANES DE JOAN ADROVER A S’AGRÍCOLA

 El passat diumenge dia 24 de març l’artista manacorí Joan Adrover va presentar a l’Associació Cultural s’Agrícola el seu nou projecte «Edicions Artesanes». 

En aquest projecte que està desenvolupant actualment hi convergeixen tres petites editorials: Roure Edicions, encarregada de fer reedicions d’un projecte que començà a Barcelona l’any 2008; L’Aplec, un projecte d’espai creatiu vinculat a la llibretària de Barcelona i Cronoedicions 21, que és una editorial de creació pròpia que desenvolupa tres línies diferents: una d’autoedició individual, una altra d’autoedició en col·laboració amb altres artistes plàstics i la darrera una línia d’edicions d’altres autors. En conjunt ja s’han editat un total d’onze llibres des del seu inici l’any 2021.

Entre el públic assistent a l’acte hi havia  Pep Boix propietari i precursor d’una tenda de còmics de Manacor i Bàrbara Duran la qual ha desenvolupat, conjuntament amb Joan Adrover, un projecte que es diu Tremendari.

Des de s’Agrícola volem donar les gràcies al públic assistent i especialment agrair a Joan Adrover la interessant presentació del seu engrescador projecte