CONCERT DEL TRIO MERAKI

        El proper diumenge dia 14 d’abril a les 19 hores el trio Meraki ens oferirà un concert al saló d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola.

        «Trio Meraki» és un projecte de música de cambra que es forma l’any 2023 al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears rebent classes setmanals d’Andreu Riera. El trio està format per Pau Cladera ( violí). Anna Vidal ( flauta travessera ) i Pep Amengual ( piano ).

    Tot i que originalment el grup va sorgir com a part d’una assignatura, des de l’inici els membres van notar una gran sincronia i una gran facilitat pel treball en equip, fet que els ha permès oferir concerts i ensenyar el seu treball arreu l’illa de Mallorca. La seva versatilitat els deixa un repertori variat que abasta tant música d’acompanyament per esdeveniments de diferents tipus, com a caps de cartell per a concerts de música de cambra.

        En aquest concert ens oferiran una primera part amb música romàntica i impressionista i una segona part on ens tocaran un repertori de tangos. L’objectiu del grup és que el públic gaudeixi de les melodies  i també de la  música carregada de passió amb els tangos. Per aquest motiu, interpretaran obres de compositors com César Cui, Mel Bonis, Philippe Gaubert i Astor Piazzolla.