EXPOSICIÓ D’UNA MOSTRA DE VINYETES I PINTURES DE LLORENÇ GIBANEL A S’AGRÍCOLA

 L’Associació Cultural s’Agrícola vol reconèixer l’obra de Llorenç Gibanel i Perelló amb l’exposició de les seves vinyetes i pintures a la planta baixa i al saló d’actes, la qual s’inaugurarà el proper dissabte dia 20 d’abril a les 19 hores. La mostra estarà exposada fins dia 23 de maig. 

Llorenç Gibanel va néixer el 22 de gener de 1933 i va compartir la vida entre nosaltres fins el 22 de juliol  de 2022. Va ser soci fundador de l’Associació Cultural s’Agrícola i directiu en diversos períodes. 

Amb els seus humors gràfics podrem veure un vessant de la política manacorina entre 1973 i 2018. També podrem contemplar una mostra de pintures que va realitzar des del 17 anys fins al 2018. 

En Llorenç era un pintor autodidacta i algunes de les seves pintures dels darrers anys representen escenes de veïns i socis prenent cafè o altres begudes. També es podran veure algunes pintures que no deixen dubte de la ironia que sempre mostrava amb el seu esperit crític. 

A més d’aquesta exposició, el proper 14 de maig hi haurà un reconeixement titulat Celebrant la vida d’en Llorenç, on es recordarà la seva contribució social. Ell ens diria: I tu et demanaràs perquè? Ah!.