Conferència de M. Magdalena Salas, directora del Museu d'Història de Manacor

 El Cicle de conferències llums i ombres celebrat a S'Agrícola acaba amb la conferència de M. Magdalena Salas, directora del Museu d'Història de Manacor i tècnica de Patrimoni de l'Ajuntament de Manacor. 

El passat divendres 19 d'abril de 2024 a les 20h a l'Associació Cultural S'Agrícola, tingué lloc la darrera conferència d'enguany del Cicle Llums i ombres que pretén mostrar diferents professions des de la perspectiva de persones amb experiència dins el seu camp per tal que facin balanç de la trajectòria professional i humana que han viscut.

S'Agrícola acollí un gran nombre de persones que hi acudiren per escoltar Magdalena Salas Burguera, que és, des de fa més de vint anys la directora del Museu d'Història de Manacor i la tècnica de Patrimoni del nostre municipi. M. Magdalena Salas, que fou presentada per M. Magdalena Gelabert i Miró, ens parla de la seva trajectòria acadèmica i professional, dels eu interès per la investigació i per la innovació en el camps de la museografia i també en el de l'arqueologia, euq és la seva especialitat. Salas ens parlà del seu dia a dia i de les experiències viscudes, de les anècdotes i de les persones, i posà damunt la taula els pros i els contres del dia a dia de la seva tasca. El nombrós públic assistent es mostrà molt interessat en els plantejaments de M. Magdalena Salas i li plantejà algunes preguntes que acabaren d'arrodonir l'acte.