MEMORIAL RIERA FERRARI 2024

 Aquesta setmana organitzats per l’Associació Cultural Riera Ferrari s’han duit a terme a les sales de S’Agricola els actes del Memorial Riera Ferrari 2024



Dijous dia 2 de maig s’inauguraren deus exposicions , a la planta baixa un recull de 20 imatges de l’acte de imposició de l’A D’Or a Joan Riera Ferrari l’any 1992, i a la primera planta una exposició d’obres variades, amb el denominador en coú de que NO eren roques, per això el títol de “L’altra pintura de Riera Ferrari”. L’organització de les dues exposicions varen esser del comisari Joan Servera, fotògraf i amic de Joan Riera Ferrari.











Divendres dia 3 , Isabel Maria Riera Oliver, Historiadora de l’art ens va apropar amb una conferència i projecció de diferents imatges la vida i obra de Joan Riera Ferrari, ens va anar desglossant les diferents obres començant per les primeres obres que se conserven d’en Ferrari fins a l’època que es va dedicar als penyasegats i a les roques i al litoral mallorquí.






El dissabte 4,  es va a dur a terme  de la mà del pianista Andreu Riera i del poeta-escriptor-rapsoda Miquel Mestre, un espectacle on se fonien el sons amb les paraules.

Andreu Riera al piano. va interpretar dues obres del compositor Rafel Aguiló i una obra de Josep Ros.

Mentre que Miquel Mestre, va fer un repàs de la vida de Joan Riera Ferrari, des de el naixement fins al dia de la mort, dia en que Mestre li va dedicar el poema que va servir per cloure aquest Memorial.