BON COMENÇAMENT DE LES FESTES DE NADAL A S'AGRÍCOLA

 
El passat divendres s'entregava una A de plata als socis que fa cinquanta anys que ho són. Començava així el primer dels actes que l'associació cultural s'Agrícola té prevists per a aquestes festes de Nadal.
El sr. batle Antoni Pastor va voler assistir personalment a l'homenatge a aquests socis, que eren Llorenç Mas Morey, Miquel Perelló Servera, Llorenç Morey Parera i Joan Caldentey Gelabert.
El soci Esteva Nadal Homar també tocava haver rebut aquesta distinció, però malauradament morí el juny d'aquest any i recollí el guardó la seva vídua. ). 
Els socis que compleixen noranta anys reben també un diploma i enguany va ser lliurat al soci Antoni Juan Nadal. Pastor, també soci, va demanar, fent broma, si també hi hauria guardó per als que fa vint-i-cinc anys que ho són, perquè així ja li tocaria, i aprofità per desitjar unes bones festes. 
Justament aquest també fou el propòsit de les paraules del sr. president de l'associació, Llorenç Femenias, qui va reiterar el compromís de s'Agrícola amb la cultura i va brindar-se a escoltar tot tipus de propostes. 
Després d'aquestes entregues hi va haver la part musical i literària.
Miquel Mestre va presentar “un conte de Nadal”, narració feta per ell, que comprenia diversos poemes també seus i que anava acompanyada per la música d'Andreu Riera al piano i de les veus Maria Antònia Gomila (soprano), Bartomeu Ramis (tenor) i Pere Estrany (baríton), que cantaren nadales populars i un fragment del cant de la Sibil·la.
Tot plegat resultà un espectacle molt emotiu, amb un final una mica inesperat i sorprenent.