NORAT PUERTO A S'AGRÍCOLA

El dissabte 20 a les 20:30 s'inaugurava la darrera exposició del 2014 a s'Agrícola: l'obra pictòrica de Norat Puerto, que havia passat quinze anys apartat d'aquest món i justament per aquest fet li ha donat el títol de “15 anys d'absència”.
Molta gent acudí a aquesta inauguració, delerosos de veure la innovació i el creixement personal de Norat Puerto, que ha passat d'un tipus d'obra podríem dir impressionista a un estil més aviat cubista, però sense que en cap moment es deixi de banda la forma que defineix els objectes. Es poden veure galls (un dels animals predilectes del pintor, captivat per la seva majestuositat), homenatges a Botero, a Rubens, etc. Trenta peces pintades sobre tela de sac que no deixen indiferent.

Féu una emotiva presentació l'amic personal de Norat, Llorenç Morey. També dirigí unes paraules al públic el batle Pastor, que no es va voler perdre l'event. I per donar un poc més de llustre va obrir i tancar l'acte una nota musical de les germanes Anna i Guida Roig, que ben aviat faran un concert a s'Agrícola.