ENTRAM EN EL 2015 DE LA MÀ DE LA MÚSICA

Coneixeu aquestes dues bergantes? Són les manacorines Anna i Guida Roig, de 14 i 11 anys respectivament. Tan joves i ja donen fotos que dissimulen l'edat que tenen!
El pròxim diumenge, dia 4 de gener, a les 19 hrs, s'Agrícola us ofereix un Concert de Reis, a càrrec d'aquestes dues germanes al piano.  Tot i ser molt joves, totes dues varen començar a tocar el piano als tres anys d'edat i la major, n'Anna, va fer el seu debut com a concertista a la mateixa sala de s'Agrícola el 15 de maig de 2012, dins el programa de festes de Sant Isidre, amb un gran èxit i molt bones crítiques.
Aquest serà un concert fresc i alegre, que contindrà peces de Haydn, Mozart, Beethoven, Chopin i Granados entre d'altres. Presentarà l'acte la professora i musicòlega Bàrbara Duran Bordoy. Les dues intèrprets són estudiants del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca; n'Anna fa el cinquè curs d'ensenyamets professionals i na Guida el segon. Des d'aquí els desitjam molt d'èxit i esperam que facin vibrar el públic. Recordau: a les 19 hrs aquest diumenge que ve, dia 4.