COMENÇA L'ANY RAMON LLULL A S'AGRÍCOLA!

Com que ja ha començat l'any Ramon Llull, s'Agrícola ha preparat un seguit d'actes per homenatjar aquest mallorquí universal. Diumenge que ve, dia 26, hi haurà el primer d'aquests actes, que representa com un tast i serveix molt bé com a porta d'entrada a tota la resta que vindran després. 



Li han posat per títol “Invitació a Ramon Llull” i serà un repàs a la biografia lul·liana feta per Margalida Albertí, complementada amb el recitat de “La vida glosada de Ramon Llull”, poema original del pare Sebastià Rosselló que recitarà Carles Amengual. 
Per posar una nota festiva i fer més mengívol el contingut, el grup “Polissonia” obrirà i tancarà l'acte amb música medieval, contemporània de Llull. Tot això presentat per Miquel Mestre, habitual de la casa i tota una garantia de qualitat.

Encara que no sigui un acte organitzat directament per s'Agrícola, també vos informam que divendres dia 24, coincidint gairebé amb el dia del llibre, tindrà lloc a la nostra associació la presentació del llibre A Mallorca amb una càmera, de Margaret d'Este (1906) i traduït de l'anglès al català per Jaume Boada (2014). Intervindran en la presentació el traductor i la filòloga Antònia Soler.