ENCETAM L'ANY LUL·LIÀ!

El passat diumenge 26 d'abril, dia precisament en què atorgà testament Ramon Llull (el 1313), s'Agrícola havia organitzat el primer d'un seguit d'actes per apropar la figura d'aquest mallorquí universal als amants de la cultura.

Com bé proposava el seu títol, “Invitació a Ramon Llull”, va ser un acte divers i variat, tant per la procedència dels ponents com pels mitjans amb què es va dur a terme: va obrir i tancar l'acte la música del grup Polissonia, que interpretaren peces musicals coetànies de Llull i que el savi molt bé podria haver sentit o fins i tot cantussejat. 


A continuació vingué la passejada per la biografia lul·liana a càrrec de Margalida Albertí, que havia il·lustrat la seva ponència amb unes diapositives molt ben triades i eloqüents per si mateixes. 



 









Va seguir la intervenció de na Margalida el recitat per part del metge Carles Amengual de la “Vida glosada de Ramon Llull”, obra del pare Sebastià Rosselló. Tot això amb les indicacions i breus introduccions i comentaris de Miquel Mestre, habitual col·laborador de la casa.