TOT A PUNT PER AL V CERTAMEN DE PINTURA JOVE


Enguany és el cinquè any consecutiu que s'Agrícola convoca el seu Certamen de Pintura Jove, per a artistes fins a 35 anys. El premi consisteix en una dotació econòmica de 1000 euros, una exposició individual a la sala de conferències de s'Agrícola dins la temporada 2015-2016 i la possibilitat de participar en el jurat de la pròxima convocatòria en cas que l'artista decideixi no tornar-se a presentar.
S'ha habilitat recentment per part de s'Agrícola un espai web on es poden consultar les bases d'aquest certamen: https://sites.google.com/site/sagricolademanacor/v-certamen-de-pintura-jove.
Per als més moderns o més adaptats a les noves tecnologies, aquí va també el codi QR que enllaça directament amb les bases del concurs:
Aquest no serà l'únic certamen, ja que s'Agrícola ha establert un conveni de col·laboració amb l'Associació Riera Ferrari, que presenta el seu Primer Premi de Dibuix, també de 1000 euros de dotació, i que utilitzarà les instal·lacions de s'Agrícola per a al recollida d'obres i per a la seva exposició. Vet-ne aquí el cartell:

I això encara no és tot! Pròximament informarem del Primer Concurs de Piano que convocarà l'Associació Cultural s'Agrícola per al pròxim mes d'octubre.