LA PIANISTA JOANA MARIA RIERA GRIMALT A S’AGRÍCOLA


El dissabte 7 d’abril a les 20 h els melòmans tenen cita a s’Agrícola: hi ha programat un interessant concert de música clàssica a càrrec de la pianista manacorina Joana Maria Riera.


Joana Maria Riera Grimalt, va néixer a Manacor, Mallorca (Espanya), el juny de 1998. Va començar amb el piano a l'edat de 7 anys com a simple afició. Va iniciar els seus estudis a l'Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor, amb el MestreToni Rian. Anys més tard, va continuar els estudis de forma més seriosa amb la Mestra Sònia Ramis, al Conservatori Professional de Música i Dansa Pare Aulí de Felanitx. En l'actualitat està cursant el Grau d'Interpretació Musical Clàssica amb l'especialitat de piano a la Univesitat Alfonso X El Sabio, a Madrid, amb el Mestre i artista argentí Iván Citera.

Si parlem d'activitat musical, la pianista ha participat a vàries "
master class" d'Iván Citera, esdeveniment decisiu que ha encaminat els seus estudis musicals actuals. A més, forma part d'un grup de cambra, un trio de violí, violoncel i piano; i de la coral de la mateixa Universitat.

També es va presentar a diverses edicions del
Concurs de Joventuts Musicals de Sóller (Mallorca). A més, ha participat a "Chopin Sessions" amb els artistes Michal BialkPiotr Machnik i Jaques Rouvier.

El repertori pianístic és bastant variat. Ha interpretat obres de Bach, Mozart, Haydn, Schubert, Brahms, Chopin, 
GriegScriabin, Debussy, Béla Bartók, Gershwin, Prohens, entre d'altres.

Actualment, està cursant els estudis musicals de la
Universitat Alfonso X El Sabio, en la qual va ser admesa el 2016.