EXPOSICIÓ DE NILS BURWITZ


Dissabte 3 de novembre a les 19.30 h s'Agrícola inaugurarà una magnífica exposició de Nils Burwitz.

S'Agrícola els convida a una important exposició del polifacètic Nils Burwitz. Aquest artista pertany a una bona collita ben consolidada per la seva dilatada trajectòria nacional i internacional. Nils hi ha realitzat els vitralls de les esglésies de Santa Eulàlia de Palma (1993) i el monestir de Lluc (1994). També ha realitzat L'ergoline training Centre de Windhagen a Alemanya (1999). Autor de l'escultura de la plaça de la Concòrdia a Sa Pobla (2005). Ha estat homenatjat per la seva carrera per crítics de renom com Awrd. Nils ha rebut distincions de la talla de "Prix de la Ville de Monaco" (1980) i és premi Ciutat de Palma (1981).
Hi ha obra seva a Library of Congress Washington, Museu Ludwig de Colònia, Museu de Cambridge, Victoria and Albert Museum London.
L'Associació Cultural s'Agrícola i aquest gran artista els conviden a n'aquesta brillant exposició individual, el dissabte 3 de novembre a les 19.30 h, i que es podrà visitar fins al dia 17 de novembre. Altre cop s'Agrícola es vesteix de gala amb l'art en paraules majors. També estan convidats a un refrigeri i brindar amb l'artista. Ja sabeu que teniu una cita amb l’art. 
Ana Mascaró
Assessora d'art de s'Agrícola.