145 anys de dedicació a s'Agrícola

 

El president de s’Agrícola, Llorenç Femenies juntament amb els membres de la Junta directiva, varen agrair a Jaume Más els 52 anys de dedicació laboral que ha mantingut amb S’Agrícola. Així mateix, es va tenir un reconeixement a les 4 “nines” que ens han servit durant molts anys. Sebastiana Riera, Barbara Juan, Clemen Garcia i Antònia Recaj han treballat colze a colze amb en Jaume, per tal de que els Socis de l’entitat i els clients en general es sentissin agust al nostre local.

Els cinc junts, sumen més de 145 anys de dedicació, anys que descomptat el temps  que la Pandèmia de la COVID va obligar a tancar, han mantingut el bar obert els 365 dies de l’any, essent un dels pocs, si nó l’únic de Manacor que serveixen als clients cada dia, faci el temps que faci, i sigui feiner o festiu.

L’emblemàtic bar de Sa Bassa, el centre social més antic de la nostra ciutat, tanca una etapa. Esperem que als cinc el futur les tingui reservades les millors sorpreses de la vida. S’ho mereixen.

Antònia, Clemen, Barbara, Sebastiana i sobre tot Jaume, moltes, gràcies per tot el que heu aportat a s’Agrícola, vos trobarem molt a faltar.