EXPOSICIÓ D’ANA MARIA FULLANA A S’AGRÍCOLA.

         El pròxim dissabte dia 7 de gener a les 19 hores a l’Associació Cultural s’Agrícola s’inaugurarà una exposició de la pintora manacorina Ana Maria Fullana amb el títol «Colors de la Mediterrània». La mostra podrà ser visitada fins dia 25 de gener. 

        A més a més la pintora ha realitzat uns esplèndids punts de llibre que són petites obres d’art, tot un llenguatge que projecta vitalitat, autenticitat amb una gamma cromàtica de blaus de la nostra mar Mediterrània. 

     La seva pinzellada protagonitza una estètica trobada amb les nostres platges i panoràmiques del nostre entorn. Les panoràmiques marines, els cels clars són l’impuls que anima uns llenços dotats d’una gran profunditat, que se nodreixen de la bellesa paisatgística  de les nostres platges, convidant-nos a submergir-nos en la mar i a passar per l’arena. Els seus paisatges interpreten la figuració des d’un diàleg que parteix de la faceta més emocional en la recerca d’una bellesa transcendent, unint una càlida i energètica combinació entre forma i color. 

        Ana Fullana és una pintora autodidacta que sosté una trajectòria d’exposicions a l’oli a la nostra illa de Mallorca. Les seves marees de profunds anyils, cels clars, a vegades difusos o emmarcats dins l’horabaixa  que acoblen  en sintonia les veus cromàtiques en abismes rocosos, platges en silenci amb el ritme etern del sublim. 

    Sens dubte una interessant exposició i des d’aquest espai els convidam a visitar aquesta exposició i a gaudir d’un petit refrigeri. Els esperam. 

                                           Ana Mascaró, assessora  cultural