CONCERT A S'AGRÍCOLA D’ANDREU GALMÉS JAZZ TRIO

          Diumenge passat, dia 18 de desembre, amb un lleuger retràs sobre l’hora prevista (les 19 h.) justificat per la final del mundial de futbol, tengué lloc a s'Agrícola un altre dels concerts programats per la temporada cultural 2022-2023. En aquesta ocasió actuaren Andreu Galmés Jazz Trio, format per Andreu Galmés, guitarra i veu, Pablo di Salvo, baix i veu, i José Luís Garcia, bateria i veu.

         Andreu Galmés Jazz Trio, idò, ens oferiren una selecció de cançons emblemàtiques de diversos estils (pop, country, blues...) però amb un predomini del jazz clàssic adaptat a la formació de trio. Els músics aprofitaren cançons tan icòniques com Take five, de The Dave Brubeck Quartet, o Oye como va, composta per Tito Puente i popularitzada per Santana, per obsequiar-nos amb solos brillantíssims dels seus respectius instruments, intervencions celebrades apoteòsicament pel públic assistent al concert.

         Per petició expressa del nombrós públic present, els tres músics acabaren la seva espectacular actuació amb el preceptiu bis.

         Una altra més de les íntimes i agradables vetlades musicals organitzades per s'Agrícola.