XII CERTAMEN DE PINTURA JOVE, ORGANITZAT PER L’ASSOCIACIÓ CULTURAL S’AGRÍCOLA.

     Dissabte passat, dia 17 de desembre del 2022, a les set de l’horabaixa, es feren entrega a la sala d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola els premis del XII CERTAMEN DE PINTURA JOVE, que l’entitat cultural organitza cada any.

         En aquesta ocasió, el jurat va estar format per la senyora Sebastiana Galmés Fons, professora de dibuix i pintura, el senyor Salvador Grimalt Llull, llicenciat en Belles Arts i pintor i escultor, i el senyor Pere Sastre Cabrer, director de la sucursal de Manacor de Caixa Colonya de Pollença, patrocinadora del concurs.

         El mencionat jurat, reunit el dia 13 de desembre, d’acord a les bases establertes, va decidir atorgar el primer premi d’aquest certamen de pintura jove, dotat amb la quantitat de 1.000 euros i un diploma, a l’obra presentada amb el lema «No ho vaig veure», que una vegada oberta la plica va correspondre al jove artista Biel Perelló Andreu. I el segon premi, dotat amb la quantitat de 500 euros i un diploma, a l’obra presentada amb el lema «O’Salom», plica que corresponia a la pintora Roser Oliver Salom.

         El batle de Manacor, senyor Miquel Oliver, va fer entrega del primer premi al guanyador, Biel Perelló Andreu, i el senyor Pere Sastre, en representació de Caixa Colonya de Pollença lliurà el segon premi a la guanyadora, Roser Oliver Salom. El president de s’Agrícola, senyor Llorenç Femenies, el vicepresident, senyor Sion Fullana i diversos membres de la junta directiva entregaren diplomes acreditatius a la resta de joves artistes seleccionats.