CONCERT DE MIQUELA LLADÓ A S'AGRÍCOLA.

         El passat diumenge, dia 16 d’abril, a les 7 de l'horabaixa, amb el suggestiu nom de POEMES I CANÇONS, es va celebrar a  s'Agrícola un interessant concert de la històrica cantant i compositora mallorquina  Miquela Lladó, en aquesta ocasió acompanyada per Jordi Tugores a la guitarra i Gori Matas a l’acordió, dos joves i excel·lents músics.

Recordem que Miquela Lladó inicià les seves passes musicals el 1967 afegint-se al moviment de reivindicació cultural, musical i lingüístic conegut com a NOVA CANÇÓ, i d’aleshores ençà ha continuat la seva activitat musical com a cantant i compositora, en paral·lel amb la seva altra tasca de recuperació del folklore mallorquí. Com a fundadora i cantant del grup MÚSICA NOSTRA, ha enregistrat 11 CDs impulsant la renovació de la música d’arrel i el ball obert al llarg de 41 anys.

POEMES I CANÇONS, el concert ofert a s’Agrícola, va ser un esplèndid mostrari de cançons populars, tradicionals i poemes d’autors mallorquins i catalans musicats per la pròpia Miquela Lladó.

Alguns dels poemes musicats que va interpretar Miquela pel nombrós públic assistent al concert (es van haver de posar cadires fins i tot al lateral de la sala) pertanyen a poetes tan selectes com mossèn Costa i Llobera, M. Antònia Salvà, Marià Aguiló, Miquel Àngel Riera, Guillem d’Efak o Ape·les Mestre, per a posar-ne alguns exemples.

La selecció, la magistral forma d’aconduir el recital, la magnífica veu de la cantautora i l’impecable acompanyament de Jordi Tugores a la guitarra i Gori Matas a l’acordió, entusiasmaren els assistents, que demanaren dos bisos als músics.

Tot plegat, una vetlada molt agradable, instructiva i entretinguda.