POEMES I CANÇONS amb MIQUELA LLADÓ , Jordi Tugores i Gori Matas

MIQUELA LLADÓ juntament amb els músics Jordi Tugores (guitarres) i Gori Matas (acordió) presenten el concert POEMES I CANÇONS.

Un recull de cançons populars, tradicionals i poemes d’autors mallorquins i catalans musicats, així com temes de creació pròpia, que tot plegat configuren

imatges plenes d’emocions i sentiments. 

 

MIQUELA LLADÓ, cantant i compositora, és una de  les veus més representatives de la música  tradicional i popular de Mallorca. És la cantant i  fundadora del grup Música Nostra amb qui ha  enregistrat 11 CDs impulsant la renovació de la  música d’arrel i el ball obert al llarg de 41 anys!  

El seu treball com a cantautora es pot escoltar en  els CDs “Com un Ventall” i “Tècnica Mixta” on  també hi ha enregistrats poemes de poetes  catalans musicats . 

Ha treballat amb Rosa Zaragoza interpretant  cançons jueves, cristianes i musulmanes. Amb  Maria Lafitte cançons de música antiga i moltes  altres col·laboracions com L’Orquestra Simfònica  de les Illes Balears recitant “Pere i el Llop” i “Guia  de l’Orquestra” Ha estat guardonada amb els  premis: Cerverí de Girona a la millor lletra. Premi  Jaume II del Consell de Mallorca, Premi Ramon  Llull del Govern de les Illes Balears. Premi Santa  Anneta de Titoieta Radio. Premi d’honor de  Enderock a la trajectòria musical. Premi Francesc  de Borja Moll de L’OCB, amb Música Nostra i  molts d’altres reconeixements i guardons. 

 

JORDI TUGORES (Palma 1981) ës músic: Guitarrista, llaut, guitarra i guitarra elèctrica. Productor musical, compositor i enginyer de so. Treballa al seu estudi “Alquimia Records”. Paral·lelament participa de diversos projectes i formacions musicals com Highlands Project, Salvador Sobral, Miquela Lladó, Caliu, Maico, Dinamo i d’altres…

 

GORI MATAS (palma 1988). És un músic i compositor que ha format part de grups de tot tipus de música: Jazz, blues, folk…

Ha treballat en nombroses bandes sonores per a teatre, audiovisuals i sèries de TV. actualment com treballa com a pianista, organista i acordionista, compaginant amb  la tasca de professor de Tècnica Alexander. Ha estat guardonat amb el premi Enderrock de la música Balear 2022 al millor disc de jazz per votació popular.