Gran èxit de l'exposició de Miquel Martorell

        Dissabte passat, l'artista Miguel Martorell Bonet (Palma de Mallorca 1951), va inaugurar una gran exposició, Somnis de primavera, a la Sala d'art de l'Associació Cultural s’Agrícola a Manacor, de la mà de qui subscriu.

        Miguel ha dedicat tota la vida a l'art i al seu sentir més profund. Ha desenvolupat una llarga trajectòria artística i una obra esplèndida i molt elaborada. La mà ferma ofereix una pinzellada serena, profunda i molt enigmàtica. Els seus personatges, les seves cares i tot el seu entorn creatiu és singular.

        Miguel Martorell ha realitzat una obra molt personal desplegant tot el seu potencial artístic. La seva obra pictòrica fa referència als recursos més variats de la figuració clàssica, el simbolisme, l'expressionisme...

        Ha realitzat exposicions a Milà, Santander i Madrid. I també als millors i més prestigiosos espais de la nostra illa de Mallorca. És un autèntic honor poder comptar amb aquest gran artista. Per tal ocasió, convidem a tots els amants de l'art a visitar aquesta magnífica exposició que podreu veure fins el dia 25 de maig.

        La inauguració va ser un autèntic èxit. Tots brindem per l'art de Miquel Martorell.

        A les distàncies curtes es percep un noble cavaller dels d'abans, dels quals queden pocs, fidel a la bona educació i als bons costums. Miguel ja ha viscut molts anys, pensatiu, culte, observador, amistós... Però el que més me'n va fascinar va ser el seu gran sentit de l'humor. Per mi va ser un plaer conèixer-lo. Un ésser totalment irrepetible. Des d'aquest espai et donem la nostra més sincera enhorabona.

        Ana Mascaró (Assessora cultural)