EXPOSICIÓ DE MIQUEL MARTORELL

 L’Associació Cultural s’Agrícola els convida a la inauguració de l’exposició de Miquel Martorell «somnis de primavera» que tendrà lloc el dissabte dia 22 d’abril a les 19 hores. 

L’art si només reflecteix el que és evident és avorrit. Avui estam en un moment en què la història que ens relata la pintura sembla no importar a ningú i el que és cert és que se necessita sentir el costat espiritual de la pintura!. L’art només funciona quan emociona, no tot el món s’emociona amb el mateix art. La contemplació d’un quadre o una escultura ha d’elevar-nos per damunt de les coses materials. En l’obra de Miquel Martorell, la coherència constructiva específica no mostra la seva identitat intrínseca fins ser completada per la figuració. 

El pintor treballa des de el seu jo més personal. Quan miram les seves obres no podem fer res més que fascinar-nos en veure com combina a la perfecció dos elements: una expressivitat molt elaborada i un excel·lent treball de contrastos que creen una gran harmonia, exalçant així la capacitat de creació d’aquest gran artista internacional. 

Ha exposat la seva obra a Milà, Santander, a diverses galeries de Madrid i també a nombrosos espais culturals de Mallorca.

 Des d’aquest espai els convidam a veure l’exposició que romandrà oberta fins dia 25 de maig.

                                       Ana Mascaró,    assessora cultural