CONFERÈNCIA DE Mª LLUC NEVOT

       El proper divendres dia 27 d’octubre a les 20 hores, la treballadora social Mª Lluc Nevot Caldentey farà una conferència al saló d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola titulada «Eines per promoure l’autonomia en l’envelliment». 

Maria de Lluc Nevot va néixer a Manacor l’any 1992. Graduada en Treball Social, màster en Intervenció Socioeducativa en Menors i Família per la Universitat de les Illes Balears, postgraduada en Intervenció Familiar Sistèmica pel Centre de Teràpia Familiar i de Parella de Barcelona  i doctora en Educació (UIB). 

Actualment és avaluadora de dependència per a la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal al Govern de les Illes Balears i membre de comissions d’acreditació al sistema universitari català, amb l’Agència de Qualitat de Catalunya. Amb anterioritat fou tècnica d’investigació a la mateixa, personal docent i investigador a la Universitat de les Illes Balears i exercí com a treballadora social en l’àmbit de les famílies monoparentals en risc d’exclusió social.

 Autora de diverses publicacions en matèria de família i dependència, les seves principals línies d’investigació s’han emmarcat en la prevenció de conductes de risc infantils i juvenils i en la promoció de l’autonomia de la gent gran.

 A la conferència exposarà alguns punts que ha treballat i desenvolupat en la seva tesi doctoral.