INTERESANT CONFERÈNCIA DE Mª LLUC NEVOT A S’AGRÍCOLA

           El passat divendres dia 27 d’octubre, la treballadora social i doctora en educació Mª Lluc Nevot Caldentey va impartir una conferència a s’Agrícola titulada «Eines per promoure l’autonomia en l’envelliment». Aquesta conferència va ser una explicació dels treballs i desenvolupament de la seva tesi doctoral. 

         Va dedicar una primera part a explicar els objectius del seu treball i la metodologia que havia emprat a l’hora de la recollida i el tractament de les dades. A continuació ens va explicar que havia dissenyat un programa per aplicar a persones majors per tal de promoure la seva autonomia i benestar. Aquest programa va ser aplicat a un grup de persones i els resultats es varen comparar amb un altre grup on no s’havia aplicat el programa. La conclusió va ser que l’aplicació del programa havia produït resultats rellevants.

         La conferenciant va posar de relleu algun dels aspectes importants que proporcionen benestar i augmenten l’autonomia de les persones grans com ara ocupació del temps amb aficions, relacions socials per combatre la soledat, fer exercici físic moderat en regularitat i sobre tot la comunicació familiar.