EXPOSICIÓ D’ALEXANDRA CASTILLO A S’AGRÍCOLA

     El proper dissabte 4 de novembre a les 19 hores s’inaugurarà al saló d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola una exposició d’Alexandra Castillo Campoy.

    Alexandra Castillo és natural d’Alcoi encara que actualment viu i treballa a Son Servera. És llicenciada en Belles Arts per la Universitat Miquel Hernández d’Elx. Des del 2003 fins a l´actualitat ha realitzat nombroses exposicions tant col·lectives com individuals i ha obtingut diversos reconeixements. L´any  2013 va guanyar el certamen de pintura jove de s´Agrícola.

    La pintura d’Alexandra és capaç de captivar els espectadors degut a un excel·lent dibuix i a un realisme metafísic que ens fan meditar sobre una realitat més profunda. 

   Segons paraules de la pintora: « l’interès central dels meus projectes es dirigeix a la representació de la identitat individual i col·lectiva a través de la llar, utilitzant morfològicament com a mecanisme el cos i el lloc a on habita. Entenc la llar com la construcció  d’un discurs compost de percepció, memòria i raonament des de totes les seves capes, de dins a fora ...». 

Podrem gaudir de l’excel·lent treball d’Alexandra Castillo fins dia 30 de novembre.