ACTE D’HOMENATGE A UN GRUP DE SOCIS DE S’AGRÍCOLA

    El passat divendres dia 22 de Juny l’Associació Cultural s’Agrícola va retre homenatge al socis i sòcies amb una antiguitat de 50 anys i també als que han complit 90 anys. Els socis que han complit mig segle d’antiguitat són Miquel Femenies Sitges, Gabriel Gibanel Perelló, Jaime de Juan i Pons, Sebastià Lliteras Rosselló, Antonio Miquel Riera i Miquel Oliver Nadal mentre que les sòcies que han complit 90 anys són Maria Assumpció Socias Aroca i Joana Sureda Sansó.

    Va obrir l’acte el president Llorenç Femenies el qual va expressar la seva satisfacció per donar aquesta distinció a persones que han demostrat una gran fidelitat a la institució al llarg d’un temps tan prolongat.

    Seguidament el presentador de l’acte, Tomeu Matamalas, va anar cridant un per un els homenatjats als quals es va fer entrega d’un diploma per part d’un membre de la Junta Directiva.

    Finalment hi va haver un petit refrigeri que va servir per fer un brindis per felicitar les festes de Nadal a tots els socis i simpatitzant de s’Agrícola que hi eren presents.