Dia 11 de desembre es va reunir el jurat per  tal de poder valorar  i atorgar els premis corresponents al XIII Certamen de Pintura Jove, organitzat per l’associació cultural de s’Agrícola.  

El jurat, format pel D. Pedro Sastre Cabrer, delegat de Caixa Colonya, D. Toni Jesús Ballester Forteza, artista i D. Antoni Sansó Servera, crític d’art,   han considerat i valorat que els premis siguin atorgats de la següent manera:  

1er classificat: Daniel Troya Lecumberri 

2on classificat: Caterina Serra Gual  

Volem agrair la feina del jurat amb aquesta tasca difícil i complicada per seleccionar als guanyadors; Així com en aquests joves i als seus impulsors (mestres i/ ó pares), per dur-nos aquesta petita mostra del seu art a S’Agrícola 

Agrair tambè l’assistència dels familiars, amics i  participants, així com els socis i públic en general, que aquests dies s’atraquen per a veure les obres. 

Des de aquesta Associació, estam fent feina per potenciar la cultura en tots els seus aspectes i formes : pintura, fotografia, música, poesia, conferències i col·loquis, presentació de libres i sobre tot, les expressions que van dirigides a la gent jove. 

Tant S’Agricola, com el jurat, feliciten a tots els participants d’aquesta edició i animar-los a seguir endavant. 

Dia 16 entregaren els premis i es feren públics els resultats. Per motius d’estudis fora de Mallorca, el guanyador del concurs Daniel Troya no hi va poder assistir ( vingueren els seus pares). Però la segona classificada Caterina Serra si que hi va venir.