EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES D’ANTONI TRUYOLS A S’AGRÍCOLA

                 El proper dimarts dia 19 de desembre a les 20 hores s’inaugurarà a la planta baixa de s’Agrícola l’exposició de fotografies del metge Antoni Truyols Bonet amb el títol «Connectats a la vida». Les fotografies són imatges de l’Hospital i l’Església de la Sang.

        Tot i els sopars nadalencs o els serveis extraordinaris que ofereixen voluntariat, institucions sanitàries, ajuntaments, ONG... durant les festes de Nadal no se soluciona la situació de persones sense sostre, malalts, vellesa en soledat... i aquests dies tan sols suposen unes jornades més que afegir a les seves vides de carències.

            L'objectiu de l’exposició fotogràfica "Connectats a la vida" és retre homenatge al conjunt de persones que pateix directament la dependència o la solitud i també als familiars, amics i al personal sanitari que els acompanya dia a dia. Les fotografies volen plasmar els aspectes més humans i vitals dels pacients. Són també un reflex de la duresa d'una patologia crònica i de com els tractaments permeten als malalts seguir "connectats" a la vida. Així mateix, recordam racons de l'Hospital General i els seus voltants com a testimoni d'un centre sanitari fundat al segle XV pel Pare Catany i encara en actiu.