I ARA TOCA VETLLAR PER LA SALUT!


Després de tanta festa, tantes coques i soparillos, ara toca cuidar-se una mica. És per això que hem convidat a la sala de conferències de s'Agrícola el Dr. Oriol Bonnín, cardiòleg en aquests moments cap de servei de cirurgia cardíaca de l'Hospital Universitari de Son Espases.
El Dr. Josep Oriol Bonnín Gubianas es va llicenciar en Medicina el 1970 per la Universitat de Barcelona i es va especialitzar en Cardiologia a l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau. Durant uns anys va ser professor de Medicina a la UAB. Dins el camp de la investigació cal destacar el seu treball experimental en trasplantament cardíac, que li va valer el Premi d'investigació Enric Concustell (1984) i quatre anys més tard va obtenir el Premi d'Investigació de la Sociedad Española de Cardiología (1988) pels estudis sobre cardiopatia isquèmica.

El 1992 va venir a Mallorca per ser el Cap de Servei de Cirurgia Cardíaca de la Policlínica Miramar, càrrec que va abandonar el 2002 per passar a ser-ho de l'Hospital Son Dureta.
Aquest pròxim divendres 23 de maig a les 20:30 a la sala de conferències de s'Agrícola el Dr. Bonnín ens il·lustrarà amb la conferència “La vida abans i després d'una operació de cor”. Mites i veritats, dietes, recomanacions i tot el que cal saber per prevenir o per millorar la qualitat de vida de tots.