PREPARAU-VOS PER DIUMENGE!

Ja us vàrem anunciar que se prepara una GRAN GALA LÍRICA per aquest diumenge a les 20 hrs, amb ANDREU RIERA al piano i tots aquests intèrprets:

Irene Gili, soprano


 És diplomada en educació musical per la Universitat de les Illes Balears i actualment està estudiant cant al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears amb Josep Miquel Ribot. Va començar els seus estudis amb la soprano Carina Mora i va continuar al Conservatori Municipal de música de Barcelona on va combinar el seu entrenament vocal amb la participació en el Cor Jove de l'Orfeó Català, dirigit per Esteve Nabona. Posteriorment va continuar la seva formació al Conservatori Professional de música de les Illes Balears, Antoni Aragón i Joana Llabres.ha rebut classes: Elena Copons, Manuela Soto, David Mason, Cristina Miatello i Michelle Wegwart. Actualment és part de la Coral Universitat de les Illes Balears i del cor de cambra Poema Harmònic, ambdues formacions liderades per Joan Company. També codirigeix la coral infantil Cincset (filial coral Coral de la Universitat de les Illes Balears) com a artista en solitari, ha col·laborat amb l'orquestra Ars Musicae de barroc i l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Abigail Sardón Trabazo, soprano


Va començar a estudiar cant amb la Professora Juana Mª Llabrés. Més tard va entrar en el Conservatori Professional de Música i Dansa de Palma de Mallorca i al Conservatori Superior de Balears. Ha estat un component de Studium Cor de Cambra durant 10 anys, i va destacar pel seu alt nivell interpretatiu de la música dels segles XVII-XX i també ha format part del cor Studium Aureum, grup dedicat a la música antiga. Ha participat en el muntatge d'òperes, oratoris i espectacles barrocs d'autors com H. Purcell, C. Monteverdi, G. P. Telemann, G. F. Haendel, etc.
Com a solista ha format part dels Grups de Cambra Concert Barroc i La Mantuanella, abastant repertori dels segles XV -XVIII, ha realitzat recitals amb els pianistes Agustí Aguiló , David Mohedano i Andreu Riera, interpretant obres de Mozart, Haendel, Schumann, Brahms, Satie, Monsalvatge, Falla ...
 
També dins les activitats pedagògiques del Conservatori ha participat en els muntatges de les òperes "La Finta Semplice " i "Die Zauberflüte " de WA Mozart i "Li Astuzzie Feminile " de D. Cimarosa, així com en obres preparades per a nens per la Companyia Euroclàssics, en concret òperes adaptades, fent papers com ara La Reina de la nit ( Die Zauberflüte ) o Susanna ( Le nozze di Figaro  de WA Mozart ) .
 
Igualment ha participat al Festival Internacional de Deià , Festival d'Artà , Festival de Música de Cambra de Cala Morlanda , Cicle de Concerts " Un hivern a Mallorca" , Cicle " Concerts Pedagogia de la Caixa " , Cicle de Música Antiga de Palma, Temporada d' L'Orquestra Simfònica de Balears, entre d'altres. Amb alguns d'aquests grups ha participat també en la gravació de vídeos i discos.  
Actualment estudia amb el professor Josep Miquel Ribot.


Fredérique Sizaret, mezzosoprano


 La mezzosoprano francesa Frédérique Sizaret va acabar els seus estudis musicals al Conservatori de Tours i va obtenir obtenint el premi de fi de grau de les especialitats de Violí , Música de cambra i Cant . El 1996 obté el màster en Musicologia i aquest mateix any s'integra al Centre de Formacion Lyrique de l'Opera Nacional de París . El 2000 debuta a Alemanya amb el paper de Carmen en els Teatres de Wuppertal i Gelsenkirchen , i signa un contracte amb la companyia de Saarbrücken, on interpreta els papers principals del seu registre: Smeraldine, Siebel, Cherubino, Suzuki, Sesto, Orlofsky i MaddalDurant els últims tres anys ha treballat en l'àmbit docent, tant a nivell de tècnica vocal individual (fent classes de cant a l'Escola de Música de Calvià i Inca, i fent de professora de cant i fonètica francesa amb la coral Universitària ) com de tècnica col · lectiva, dirigint les classes de Cor i el Cor Infantil del Centre Educatiu Àgora Portals .
 
Marta Colom, mezzo-soprano

És diplomada en magisteri musical per la Universitat de les Illes Balears. De ben petita ha cantat en cors, va ser membre del cor Juvenil del Teatre Principal de Palma i posteriorment del cor titular, actualment forma part del cor Acadèmia 1830. Inicià els estudis de cant amb Yolanda Riera i continuà amb Toni Aragón. Aquest any ha reprès els estudis de cant al Conservatori Superior de les Illes Balears amb el profesor Josep Ribot.

Álvaro Chaves, tenor


Álvaro Chaves, tenor, va iniciar la seva carrera musical als vuit anys, quan va entrar al Cor de Nins cantors del Col · legi Sant Francesc.
Ha rebut classes de cant de professors com Francisca Alomar, Francisco Valls, Miguel Bou, Alicia Nafé, Silvia Getsky, Lola Arenas, Sylvia Corbacho, Amelia Felle, Miguel Sola i Josep Bros.
Actualment estudia el Grau Superior de Música sota la tutela de Josep Ribot i Michelle Wegart.
Ha interpretat els rols d'òpera i sarsuela de com "Don Lorenzo" a "Doña Francisquita" d'A. Vives, "Horaci" a "Cançó d'amor i de Guerra" o "Tamino" a "La flauta màgica" de WA Mozart o
"Giuseppe" a "Traviata" de G. Verdi.
Entre els Concerts que ha interpretat podem destacar la "Missa de la Coronació" de WA Mozart i "El Messies" de G. F. Haendel.
Compagina la seva tasca com a intèrpret amb la labor pedagògica i la direcció coral.

Joan Miquel Muñoz
Neix a Palma . És Diplomat en Magisteri Musical per la Universitat de les Illes Balears . Inicia la seva formació musical en els cors del col · legi Sant Josep Obrer , on comença a estudiar cant amb la professora Margalida Ripoll . Ha rebut classes de Fanny Marí , Antoni Aragó , Joana Llabrés , Amelia Felle , David Mason i Michelle Wegwart . Actualment realitza el estudis de cant el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears sota la tutela de Josep Miquel Ribot .  
Ha Format Part del World Youth Choir , reconegut com a Artista per la Pau per la UNESCO , i també ha format part del Cor de Cambra Tenso Europe Chamber Choir. Des de l'any 2010 forma De La Coral Universitat de les Illes Balears.
 
El 2011 cal destacar la seva participació en la I Setmana Lírica de Santanyí interpretant el dels papers de Bartolo i Antonio a Le Nozze di Figaro de WA Mozart . Entre les seves actuacions destaquen el Messies de Haendel al Teatre Principal de Palma , la Novena Simfonia de Beethoven al Castell de Bellver de Palma , les Cinc cançons místiques D' R. Vaughan Williams a l'Auditori del CSMIB , com també el Via Crucis de Liszt i el Rèquiem de Fauré a la Catedral de Mallorca . El passat mes de juliol , va fer el seu debut al Palau de la Música Catalana de Barcelona amb el Requiem de Mozart al costat de L'Orquestra Barroca Catalana i el Cor Jove de l'Orfeó Català.
 
Ha col·laborat amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, l'Orquestra Simfònica del CSMIB, l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans i l'Orquestra Barroca Ars Musicae .