ANDREU RIERA CONQUESTA LES AMÈRIQUES


Haureu vist que darrerament n'Andreu Riera no s'ha deixat veure gaire per Manacor. I això és perquè, com sempre, ha estat molt ocupat.A final de gener, dia 26 va fer un concert de solista amb Studium Aureum, Auditori del Conservatori de Palma. Música de Gabriel Fauré, director Carles Ponseti.

I el mes de febrer va partir cap a Costa Rica i de dia 2 a 13 va impartir Masterclasses de piano i Música de Cambra a l'escola EMAI ( Escuela de Música y Artes Integradas) de Santa Ana, Costa Rica.  També va realitzar tres concerts a Santa Ana i La Fortuna de San Carlos (Costa Rica), juntament amb el violinista Agustín León Ara i la violoncel.lista Amparo Lacruz, amb èxit rotund de públic i de crítica.


No ben bé acabava d'arribar i posar el peu a Mallorca, dia 19 de febrer, va fer un Concert amb la Coral de la UIB i Maria del Mar Bonet, amb direcció de Joan Company, en ocasió de l'acte d'investiment de Doctora Honoris Causa de Maria del Mar Bonet.
Més tard, els dies 21 i 22, actuà com a pianista amb obres de Granados, Chopin i Giménez a la II Gran Gala de Ballet Internacional produïda per a la Companyia de Dansa Pasodos, a la sala Gran del Teatre Principal de Palma, amb primeres figures del Teatre Bolshoi de Moscú.
Enhorabona una vegada més, Andreu!