LA VISITA DE FEMENÍ PLURAL

Aquest primer diumenge de gener, dia 3, hem pogut assistir a l’Associació Cultural s’Agrícola al concert de la jove formació Femení Plural. En realitat el grup està constituït per tres integrants: les germanes Alícia i Carme Gibanel Riera i també na Lluïsa Oliver, guitarrista que aquest cop no va poder venir a la nostra sala i per això mateix les dues germanes Gibanel van estar acompanyades per altres músics joves, tots manacorins: Toni Nadal a la guitarra, i les germanes Anna Meritxell i Guida Roig, al piano i a les veus.

La sala del local va quedar ben plena amb tots els assistents que vam voler gaudir d’aquest concert, que va ser magnífic. El repertori del concert va ser ben variat, des de cançons catalanes i espanyoles fins a internacionals, fent de totes elles una versions personals i molt agradables. Cada una de les interpretacions anava acompanyada d’una breu explicació de la peça en qüestió.
El programa fou el següent:
PRIMERA PART:
Quan somrius” de Josep Thió
Super Trouper” d'Abba
La niña que llora en tus fiestas” de La Oreja de Van Gogh
Soldadet” de Manel
T'espero a casa aquest Nadal” de Lídia Guevara
Jueves” de La Oreja de Van Gogh




En el DESCANS les germanes Anna Meritxell i Guida Roig i Soler interpretaren un poutpourri que incloïa les cançons “Come to me”, “In my arms” i “Fix you”.


SEGONA PART:
Boig per tu” de Sau
Soldadito Marinero” de Fito & Fitipaldis
Vivo por ella” d'Andrea Boccelli i Marta Sánchez
My Heart will go on” de Céline Dion
We are the World” de Michael Jackson
Chiquitita” d'Abba
Hallellujah” de Leonard Cohen

Després d'uns forts aplaudiments i continuats, hi va haver bis, com no podia ser d'altra manera. 

Enhorabona, Femení Plural!