L'OBRA D'EDITH KRANK ES PODRÀ VISITAR FINS AL 7 DE FEBRER



El passat divendres, dia 22, a les 19 hores, es va inaugurar l’exposició de la pintora alemanya Edith Kranz, reconeguda artista que, després d’haver viscut gairebé sempre a Alemanya, ha recalat fa sis mesos a la nostra illa i s’hi ha instal·lat. Aquesta pintora ha exposat tant individualment com de forma col·lectiva arreu del món, des de França i Àustria fins a Anglaterra.
Va ser una inauguració un tant especial, ja que vam poder disfrutar de l’acompanyament musical per part de la jove pianista Anna Meritxell Roig i Soler, que va obrir i tancar cada torn de paraula amb peces de Mendelssohn i de Yiruma. El president de les Aules, Llorenç Morey, va dir unes paraules per presentar la pintora i per explicar una mica la seva trajectòria. Així mateix, la pròpia pintora va dirigir unes paraules al públic assistent, primer en alemany i després en castellà.

La mostra pictòrica és ben variada, tant des del punt de vista de les tècniques com de la temàtica. Pel que fa a les tècniques emprades per la pintora, hi ha olis, acrílics, aquarel·les i tècniques mixtes.
Per altra banda, quant a la temàtica dels quadres, podem trobar paisatges, marines, flors… fins i tot un quadre manacorí amb el nostre campanar, símbol de la nostra ciutat juntament amb les perles. Cal dir que Edith Kranz ha incorporat una perla a un dels seus quadres com a joc al públic d’aquesta exposició.

Finalment hem de comentar que les obres que podem veure a la mostra van des de la pintura més realista fins a l’abstracte. Tot un repertori ben variat que es podrà visitar fins el proper 7 de febrer. Animau-vos i veniu a disfrutar d’aquesta artista.