COMENÇA LA NOVA TEMPORADA 2018/2019 AMB UNA EXPOSICIÓ D'ANTÒNIA ROSSELLÓ


Després de l'estiu l'Associació Cultural S'Agrícola comença una nova temporada amb interessants exposicions. El dissabte 13 d'octubre a les 19.30 h inauguram la temporada 2018/2019 amb una exposició retrospectiva de la pintora i escultora Antònia Rosselló, en la qual podrem observar totes les seves facetes creatives en les diferents èpoques evolutives d'aquesta pintora mallorquina.
L'artista ha treballat amb distintes tècniques, pastel, acrílic, tinta xina, etc., en uns quadres molt exquisits a la mirada de l'espectador, en els quals podrem observar la seva sensibilitat i els colors que acaricien les seves teles. Les escultures naixen del seu bon obrar i la seva passió. A les seves formes escultòriques s'interpreta el que és real, les formes humanes i algunes peces que conviden a la reflexió avantguardista.

L'exposició "Retratar-se a si mateixa" estarà oberta des de dia 13 fins al 29 d'octubre. Queden tots convidats a admirar l'obra d'aquesta artista, on el dia de la inauguració a més de gaudir de les obres exposades podrem escoltar un text d’Ana Mascaró, recitat per Joan Fullana i acompanyat a la guitarra per Guillem Monserrat, i per finalitzar, podrem compartir un petit refrigeri amb l'artista. No es pot oblidar que el dissabte 13 a les 19.30 h tenen una cita amb l'art a S'Agrícola. Els hi esperam.