CONCERT DE MUSICA CLASSICA I TRADICIONAL DE GRÈCIA I NORUEGA

Samanidis & Skjønhaug,
Cançons d'una mar oberta,
Musica classica i tradicional de Grècia i Noruega.

Diumenge 4 de novembre a les 19 h.

Samanidis & Skjønhaug és la trobada un poc improbable entre un contrabaixista noruec i una cantant i pianista grega a l'illa de Mallorca.
Provinent de dos extrems geogràfics i de dos mons musicals prou diferents com són el jazz, l'electrònica i la música clàssica, s'han reunits primer dins l'univers misteriós i poètic del compositor grec Mikis Theodorakis.
En un segon temps, la seva exploració musical els va dur naturalment a explorar la musica i poesia noruega, amb l'intenció de crear ponts entre les seves cultures. El seu repertori es va enriquir de poemes de Olav Hauge i musica de Edvard Grieg, entre altres. 

Irina Cotseli va néixer a Atenes i créixer a Ginebra a on va estudiar piano i cant en el Conservatori d' aquesta ciutat, i musicologia en la Universitat. 
Fa ara quinze anys que viu a Mallorca i continua la seva vida musical, fent concerts de música del Renaixement amb un conjunt vocal, i en paral.lel, recitals de música i poesia grega.

"Christian Hoel Skjønhaug és contrabaixista i improvisador noruec.Toca musica de jazz, pop/elektronika, y diversos altres estils amb musics de Noruega (Lucy Swann) y Espanya. Col.labora des de fa dos anys amb Entreveus y altres musics de Mallorca".