TROBADA DE LES JUNTES DIRECTIVES DE s'AGRÍCOLA I L'ACADÈMIA DE BELLES ARTS DE SANT SEBASTIÀ.



El passat divendres ,dia 19 d'octubre, va tenir lloc una Trobada de la Junta Directiva de s'Agrícola amb la Junta Directiva de l'Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià de les Illes Balears.

La Trobada va començar amb unes paraules d'Antònia Soler, amb les que va donar a conèixer als assistents s'Agrícola i els actes que promou.


A continuació Josep Prohens va exposar les finalitats que té l'Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià i per acabar els parlaments. el president de s’Agrícola Llorenç Femenias va agrair la visita i va expressar els desitjos que entre les dues entitats culturals hi hagui llaços de col•laboració mútua.
El pianista Andreu Riera, que forma part de la Real Acadèmia de les Arts i de l’Associació cultural s’Agrícola, va obsequiar els presents amb unes obres al piano.


Els acadèmics que varen participar a la trobada, foren el seu president Sr. Josep Prohens (compositor), els arquitectes Neus Garcia Iniesta i Tono Vila, l’il•lustrador Pere Joan, el cineasta Cesc Mulet, i el pianista manacorí Andreu Riera

Cada un dels acadèmics assistents va ser obsequiat amb el llibre de la Història de s'Agrícola.