Concert de jazz d'Andreu Galmés Trio




CONCERT DE JAZZ A S'AGRÍCOLA DE MANACOR. 

Dimarts, 14 de maig, el trio de jazz integrat per Andreu Galmés, guitarra i veu, Pablo di Salvo, baix i veu i Miguel Navarrete, a la bateria, ens delectaren amb un extens mostrari de clàssics del jazz. 

El concert, que formava part de les activitats incloses dins la programació de les Festes de Sant Isidre, celebrades cada any per s'Agrícola durant el mes de maig, va incloure, a més dels mencionats clàssics del jazz, temes de músics tan diferents com Sting, Eric Clapton, Johnny Cash o Leonard Cohen, que el trio de n'Andreu Galmés dugueren al seu terreny amb professionalitat i un gust exquisit. 

Les intervencions personalitzades de cada un dels músics en alguns dels temes (de notabilíssima solvència), despertaren l'entusiasme del nombrós públic, que omplia la sala d'exposicions del primer pis de s'Agrícola. 

Tot i que el trio d'Andreu Galmés havia de complir a continuació un altre compromís musical a Cala Ratjada i no anaven gens sobrats de temps, no escatimaren ni l'energia ni el repertori durant l'actuació, que a petició de l'auditori, allargaren amb el preceptiu bis. 








Una gran vetlada musical que, sens dubte, s'Agrícola procurarà repetir una vegada passat el lapsus estiuenc.