PROPERES FESTES DE SANT ISIDRE A S'AGRÍCOLA


Festes de Sant Isidre 2019


Com cada any l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor, amb motiu del seu patró, Sant Isidre, organitza tot un seguit d'actes per aquestes festes que tendran lloc del dia 10 al 18 de maig.
Donaran inici les mateixes del divendres 10 de maig a les 20.30 h amb el tradicional pregó que enguany serà a càrrec d'Antoni Gomila Grimalt amb presentació de Joan Fullana Oliver vocal de la directiva. 
El dissabte 11 a les 21 h al restaurant Sa Gruta Nova de Porto Cristo hi haurà el sopar dels socis, amb l'actuació musical dels músics Pep Alba, Tomeu Matamales i Martí Salem. 
El diumenge 12 a la sala d'actes de s'Agrícola i a les 20 h es realitzarà un interessant concert de piano i violí amb obres de Beethoven i Manuel de Falla, interpretades per Jaume Tomàs al piano i Sebastià Pou al violí. 
El dimarts 14 seguirem amb la música, ara amb jazz a càrrec d'Andreu Galmés trio, conjunt format per Andreu Galmés, guitarra, Pablo di Salvo, contrabaix i Miguel Navarrete, bateria. Aquest concert es realitzarà a la sala d'actes de s'Agrícola a les 20.15 h.
Continuaran els actes del diumenge dia 15, dia de Sant Isidre amb una missa a les 20 h a la parròquia dels Dolors, per honorar el nostre patró i en recordança als socis que ja no estan amb nosaltres, a continuació a s'Agrícola hi haurà un aperitiu per socis i convidats.
El divendres 17 tornen els actes culturals i a les 20.15 h a s'Agrícola hi haurà una molt interessant conferencia a càrrec d'Antoni Ferrer Vallespir "1969-2019: 50 anys sense el Teatre Principal de Manacor", la presentació de la mateixa anirà a cura d'Antoni Sureda Vicens.
I com a cloenda de les Festes de Sant Isidre, el dissabte dia 18 a les 20.30 h a la parròquia de Crist Rei de Manacor es realitzarà l'entrega de la màxima distinció de l'entitat Associació Cultural s'Agrícola de Manacor. L'acte d'entrega de la A d'Or a la doctora Maria Magdalena Gelabert Miró que comptarà amb una actuació musical de Marga Ros, Maria Antònia Gomila i Andreu Riera. 
Esperam que els actes programats siguin prou interessants i poder comptar amb la vostra presència a aquests.