INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE JORDI POQUET

Inauguració de l'exposició de Jordi Poquet a s'Agrícola.
Jordi Poquet (1953, Santa Margalida), el passat dissabte dia 4 de maig va inaugurà la seva brillant exposició, la qual es podrà visitar fins al dia 17 de maig, a l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor.
La presentació la va realitzar Pere Antoni Pascual i la que subscriu la crònica (Assessora cultural de s'Agrícola), l'exposició sota el títol de "Mediterrània" va quedar inaugurada amb un rotund èxit, omplin ser per complet la sala d'exposicions, de socis de s'Agrícola, directius, familiars i veïnats de Santa Margalida, així com periodistes i persones amants de la cultura. 
Jordi té un bagatge figuratiu molt important, ha realitzat exposicions per Europa, Espanya, Mallorca, etc. La seva pinzellada fresca, combinada amb la selecció dels temes, cerca l'harmonia perfecta de formes i colors i aconsegueix donar el clima que cada paisatge exigeix. Perquè és en el paisatge on Poquet desenvolupa les seves millors qualitats, la seva obra presenta sempre una frescor de primera mà donant una impressió personalíssima. 
Tots els presents varen gaudir veient els diferents quadres, per després degustar un exquisit refrigeri. Des d'aquí felicitacions a n'aquest artista i a s'Agrícola, la qual aposta per l'art en majúscules. 
Ana Mascaró. Assessora Cultural de s'Agrícola