Concert de piano i violí a s'Agrícola de Manacor


CONCERT DE PIANO I VIOLÍ  A S'AGRÍCOLA DE MANACOR.

Diumenge, 12 de maig, el pianista Jaume Tomàs Vicens, director del Conservatori Musical de Manacor, i el violinista Sebastià Pou Rotger, membre de l'Orquestra Simfònica de Les Illes Balears, oferiren un memorable concert a a sala d'exposicions del primer pis de s'Agrícola, que com ja és habitual, estava totalment plena.
El concert, que formava part de les activitats incloses dins la programació de les Festes de Sant Isidre,  celebrades cada any per s'Agrícola durant el mes de maig, constà de dues parts. A la primera part del programa, Tomàs i Pou, ens delectaren amb una deliciosa versió per a piano i violí de la Suite Popular Española, de Manuel de Falla. Després d'una breu i curiosa explicació de com va ser l'estrena de l'obra i les dificultats tècniques que implica executar-la, que va donar al públic el violinista Sebastià Pou, els dos músics interpretaren la Sonata ´”Kreutzer”, per a piano i violí, de Ludwig Van Beethoven.
Tot i la duració (uns quaranta minuts) i l'extrema atenció que requereix per part de l'oient la correcta audició d'una obra tan complexa com aquesta, Tomàs i Pou, aconseguiren entusiasmar el públic assistent, que premià la pulcritud i la sensibilitat musical dels dos intèrprets amb uns llargs, profunds i sincers aplaudiments.
Un èxit més de les vetlades musicals que organitza s'Agrícola.