CONCERT DE SANTA CECÍLIA A S'AGRÍCOLA.. tot un èxit

El passat diumenge, dia 21 de novembre, a les 7 de l'horabaixa, es va celebrar a  s'Agrícola un interessant concert de commemoració de Santa Cecília, patrona dels músics. En aquesta ocasió els concertistes van ser el pianista manacorí Andreu Riera i el trombonista de Felanitx Xema Borràs, ambdós professors del Conservatori Superior de Les Illes Balears.

Com va remarcar durant el concert Andreu Riera ‒des de fa un bon grapat d’anys programador habitual dels actes musicals organitzats per l’entitat cultural s’Agrícola‒, era la primera vegada que un concertista de trombó actuava de solista en la sala.

El programa musical ofert, adaptat a les característiques tímbriques i tècniques del trombó, va ser variat i de molta qualitat. Els dos músics interpretaren temes d’Alessandro Besozzi, Carl Maria von Weber,  Jules Massenet, Reinaldo Hahn, Heitor Villalobos, Leonard Berstein i Arthur Pryor.

Com a sorpresa final, Andreu Riera i Xema Borràs ens oferiren un triple bis, primer «Historia de un amor», un clàssic del repertori bolerístic, i després dos swings americans, també clàssics, magistralment adaptats al piano i al trombó: «Fly me to the moon» i «New York, New York».

Tot plegat un vertader exercici de mestria musical per part dels dos concertistes, que entusiasmaren el públic que omplia la sala del primer pis de s’Agrícola.